Besplatni Anti spyware programi, Najpopularniji besplatni Anti spyware programi za skidanje. Programi za zaštitu računara za Windows XP, Windows Vista i Windows 7. Besplatni antispyware programi za skidanje. Besplatna Zaštita komputera od štetnih programaBesplatni antispyware programi za skidanje. Besplatna Zaštita komputera od štetnih programa Besplatni antispyware programi za skidanje. Download programe za zastitu racunara od reklama, parazita i stetnih programa: A squared Malware, Ad Aware, AVG Anti Spyware, Avorax spyware, Cwshredder, Hitman, Spy Eraser, Spybot Search and Destroy, Blaster, Spyware Doctor Besplatni anti spyware, anti spywareprogrami, zaštita racunara reklama, download program, antispyware programi skidanje, A squared, Malwarebytes Anti-Malware Malware, Ad Aware, Avorax, Cwshredder, Hitman, Spy Eraser
 
Windows
MAC
LInux
Android
 
 
Anti spyware       
 
-Malwarebytes Anti-Malware Free
Malwarebytes koristi moćnu tehnologiju za otkrivanje i uklanjanje svih tragova zlonamernih programa uključujući računarske crve, trojance, špijunski softver itd. Sa brzim skeniranjem u roku od deset minuta, možete pretražiti ceo PC i zatim ukloniti špijunski softver i drugi malvare. Efikasnost programa hvale mnogi. Besplatna verzija ne nudi zaštitu u realnom vremenu. Kada se koristi, morate ručno da proverite ažuriranja, a onda skenirajte Windows računar.
download Malwarebytes anti malware free
-Acoustica MP3 Audio Mixer -Winamp Standard Free
-Ad Aware
Jedan od najpoznatijih i najboljih programa za čišćenje računara od spyware-a i reklama. Ad-Avare je više od decenije poznato antišpijunsko rešenje. Softver ima nekoliko novih tehnologija kao što su: Tehnologija detekcije, Sistem za uklanjanje skrivenih procesa, Neutralizator alatka za uklanjanje zlonamernih programa, Preuzimanje za Internet Explorer, Ad-Watch koji čuva vaš Windows računar od sumnjivih procesa i programa.
download -Ad Aware
1, 2, 3, 4