Besplatni email programi za skidanje (free download): Zimba desktop, Thunderbird Mozilla. Besplatni email programi za skidanje: Thunderbird program za elektronsku poštu sa mnogo mogućnosti i dobru sigurnost (podržava srpski i hrvatski jezik). Zimba Desktop alternativa za Outlook Express, je višeplatformski program za Windows, Mac i Linux. Besplatni email programi, elektronska pošta, free download email, Zimba desktop, Thunderbird Mozilla, srpski hrvatski jezik, višeplatformski program, alternativa za Outlook, program za Windows, Mac, Linux. Email programi dostupni za Windows XP, Windows Vista i Windows 7
 
Windows
MAC
LInux
Android
 
 
Email
 
-Thunderbird
Odličan program za elektronsku poštu sa mnogo mogućnosti i dobru sigurnost. Ima ugradjen spam filter. Po ključnim rečima možete lako pronaći primljene ili poslate poruke. U Thunderbirdu postoji ugradnjen i RSS čitač. Ovaj program za elektronsku poštu je sveobuhvatniji i mnogo lakši za upotrebu od Outlook Expressa. Dostupan je za Windows, Mac OS X i Linux. Thunderbird podržva preko 50 svetskih jezika, a izmedju ostalih i srpski, slovenski i hrvatski.
download  Thunderbird
--Zimba Desktop elektronska pošta, Thunderbird download free
-Zimba Desktop
Odlična alternativa za Outlook Express. Ovaj program se uglavnom koristi od strane preduzeća i institucija. Zimba ima izvanredne mogućnosti kao što su kalendar, sinhronizacija kontakata i lak pristup mobilnim uredjajima. On takodje radi bez problema sa serverima Gmaila, Live Hotmaila, Microsoft Exchange IMAP, IMAP i POP-mailom. Zimba desktop je višeplatformski program koji nudi podršku za Windows, Mac i Linux.
download Zimbra  desktop
1, 2